Back to top

Tevékenységünk

A Park-Controll Kft. tevékenységének és működési irányelveinek ismertetése

Az önkormányzatok törzsvagyonához tartozó közterületi parkolóhelyek díj fizetése ellenében történő hasznosítása során, a parkolóhelyek jogszerű igénybevételének ellenőrzése, a parkolóhelyeket díj fizetése nélkül igénybe vevő gépjárművek felderítése, a jogszerűtlen használat dokumentálása, a jogszerűtlenül igénybe vevő járművek üzemben tartóinak pótdíjazása a bíróság által elfogadott, megfelelő bizonyítékot jelentő technikai eszközökkel. 

A PARK-CONTROLL KFT. parkolás-ellenőrzési tevékenységét mindenkor a hatályos jogszabályokban és önkormányzati rendeletekben meghatározottak szerint látja el. 

Társaságunk alkalmazásával a közterületi parkolás üzemeltető, vagy a az ő megbízásában eljáró szervezet mentesíti magát az olyan kötelezettségei alól, melyek teljesítéséhez nem rendelkezik elegendő tapasztalattal, szakértelemmel, humán erőforrással, technikai eszközzel, illetve mely feladatokat egy erre specializálódott cég szakmailag eredményesebben, költségeiben hatékonyabban képes ellátni.

A PARK-CONTROLL KFT vezetési és szervezési dinamikájának köszönhetően már a kezdetektől egész napjainkig jelentős eredményeket ért, ér el Budapest kerületeinek ellenőrzésében. E hatékonyság alapja a komplex szolgáltatás nyújtása, azaz a munkavállalók toborzása, képzése, szervezése mellett a parkolási ellenőr tevékenység ellenőrzése, esetleges panaszok, vagy tévesnek vélt pótdíjak kivizsgálása.

A PARK-CONTROLL KFT. üzleti hitvallása a felelősségteljes szolgáltatásra, valamint a szolgáltatási színvonal megtartására épül. Célunk, hogy a parkolás-ellenőrzés területén megbízható és magas színvonalú szolgáltatással elégítsük ki partnereink igényeit.